10 november 2021 door Suzanne van der Aa

Cybercrime

Cyberaanvallen, de een na de ander volgt elkaar op. Afgelopen week werd MediaMarkt getroffen, vorige maand VDL Groep en ook het systeem van de GGD werd in julli deels plat gelegd. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. En niet alleen grote bedrijven zijn doelwit van hackers, ook tal van kleine en MKB bedrijven worden geraakt. Deze komen minder vaak in het nieuws, maar de impact is voor hen wellicht wel groter. Cyberincidenten kunnen de continuïteit van je bedrijf in gevaar brengen. Onderschat daarom het risico om slachtoffer te worden van cybercrime niet.

Ben je benieuwd hoeveel risico jouw onderneming loopt?

Check dan hier aan de hand van 11 vragen hoe groot voor jou het risico op een cyberincident is, in welke risicoklasse (1 t/m 4) jouw onderneming valt en welke maatregelen er genomen moeten worden om je digitale veiligheid op orde te hebben.

Wil je deze risico's afdekking met een verzekering?

In onze brochure hebben wij alles met betrekking tot cyber en data risico’s voor je op een rijtje gezet. Lees het vooral op je gemak door en weet dat je met een cyber en data risks verzekering een zorg minder heeft. Je bent in één klap verzekerd tegen:

  • Omzetverlies door cyberaanvallen
  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige gegevens
  • Gehackte telefooncentrale
  • Hacking
  • Afpersing

Vragen? Neem contact met ons op.

 

« Terug naar nieuwsoverzicht

 
 
Wat kost het als je kind gaat studeren?
Geplaatst op 11 juli 2023
 
Voorbehoud maken bij aankoop woning? Verstandig!
Geplaatst op 11 juli 2023

Meld me aan voor de nieuwsbrief