Wij zijn Van der Aa Financieel Adviseurs. Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust. Zekerheid die u nodig heeft op financieel gebied, in elke levensfase. Of we u nu thuis bijstaan, onderweg, in het dagelijks leven, of op zakelijk gebied.
Het Team

Ons team staat klaar wanneer het nodig is. We zijn zakelijk en professioneel, én tegelijkertijd zeer betrokken. Bij Van der Aa staat de deur altijd open en wij nemen de tijd voor u. U voelt zich nog echt welkom en dat is wel zo prettig.

Wij geloven dat een goede adviseur zorgt voor financiële rust en vrijheid. Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk wordt geadviseerd. Ook willen wij relevant zijn voor onze klanten. Daarom zijn wij proactief in onze persoonlijk benadering. De klant staat bij ons centraal. Wij regelen uw financiële zaken en nemen zorgen weg. Zodat u met een gerust hart door kunt en zich kunt bezighouden met de dingen die u leuk vindt en waar u goed in bent.

De aandacht voor onze klanten is niet veranderd sinds de oprichting in 1983 door Tonnie en Marijke van der Aa. Deze visie en aanpak wordt door Suzanne van der Aa, die begin 2014 de aandelen van haar ouders heeft overgenomen, voortgezet en verder uitgebouwd waarbij totaaladvies centraal staat.  Wij zorgen al meer dan 35 jaar goed voor onze relaties, met passie en kennis van zaken én van de regionale markt. Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust.

 
Hoe wij werken

Elke kennismaking start met een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of wij bezoeken uw bedrijf. Wij brengen uw wensen en zorgen in kaart. Wij denken met u mee en geven aan hoe u dromen en ambities financieel mogelijk kunt maken en hoe u de risico’s kunt beperken of voorkomen.

Wij staan u bij in de contacten met financiële instellingen. Wij zoeken eersteklas voorwaarden tegen een zo laag mogelijke prijs (premie) en zijn bovendien kritisch op clausules en uitsluitingen die de dekking beperken. Wij regelen de administratieve zaken voor u, vermoeien u niet met rompslomp. En ingeval van schade helpen wij u uit de brand. Wij houden van aanpakken en lossen problemen op, liefst zo snel mogelijk. Zodat u door kunt.

Wij verzorgen hypotheken, pensioenen, vermogensbegeleiding en verzekeringen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven, met name voor klanten in de regio Oss en Den Bosch. We hebben alle disciplines in huis en kunnen u daardoor een totaalpakket bieden. Een totaaladvies van zekerheid dat u nodig heeft op financieel gebied, in elke levensfase. Of we u nu thuis bijstaan, onderweg, in het dagelijks leven, of op zakelijk gebied.

 

 
 

Excellent advies


Dat is wat u van ons mag verlangen! Maar er is méér…

Ons enthousiasme
Wij zijn innovatief en blijven onszelf ontwikkelen. Wij volgen vakopleidingen, doen aan teambuilding. Wij staan midden in de maatschappij en zijn nieuwsgierig naar onze omgeving. Wij willen bovenal iets betékenen voor onze klanten.

Onze aandacht
Klinkt wellicht vreemd, maar u krijgt onze aandacht. Onze onverdeelde aandacht. Want wij nemen u serieus! Wij willen dat u zo goed mogelijk wordt geadviseerd. Ervaar het zelf!

Onze expertise
En dat heeft te maken met het feit dat wij ons vak verstaan. Wij vertellen u waar het op staat, óók als het beter is een product niet af te sluiten. Wij beschikken over de juiste kennis, diploma’s en ruime ervaring! Om onze kwaliteit van kennis te waarborgen zijn wij, naast de verplichte Wft-beroepskwalificaties, gecertificeerd financieel planner, pensioenadviseur en financieel adviseur. Dáárom heeft Van der Aa een reputatie hoog te houden. Wij zijn trots op ons kantoor!

Ons vertrouwen
Vertrouwen is een zaak van perceptie en intuïtie. Wij proberen de verwachtingen van onze relaties iedere keer weer te overtreffen. De klant staat bij ons centraal. U dus! Daarop kunt u vertrouwen, maar we realiseren ons dat wij dat vertrouwen eerst moeten winnen.

Maak kennis met Van der Aa
Lees verder...

Suzanne van der Aa


Directeur & adviseur

suzanne@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Antonie van Haaren


Adviseur

antonie@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Corine Coolen


Medewerker commerciële binnendienst

corine@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Reshma Mahadew - Rakhan


Medewerker commerciële binnendienst

reshma@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Yvonne van den Heuvel


Schadebehandelaar

yvonne@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Marijke Balvers


Medewerker commerciële binnendienst

marijke@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Erik van der Bruggen


Medewerker commerciële binnendienst

erik@vanderaa-adviseurs.nl
Lees verder...

Bonny van den Hout


Administratief ondersteuner

administratie@vanderaa-adviseurs.nl