magazine
Meer dan twee derde van onze tijd brengen we in en rondom huis door. Daarom biedt Van der Aa verzekeringen en hypotheken die comfortabel wonen mogelijk maken. In onze advisering besteden wij niet alleen aandacht aan de financiële kant, maar ook aan de risico’s. De hypotheek en verzekeringen sluiten daarbij naadloos aan op de wensen en mogelijkheden van u en uw gezin.

Hypotheken en verzekeringen


U heeft wensen en dromen over hoe u wilt wonen. Maar een huis kopen doet u niet zomaar, dit is een belangrijke stap. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij denken graag met u mee en bekijken wat voor u en uw gezin mogelijk is. Dat doen wij inmiddels al meer dan 30 jaar. Wij helpen u met het vinden van een passende hypotheek, rekening houdend met uw situatie nu en in de toekomst. Zodat u naast comfortabel wonen ook voldoende geld overhoudt om andere dingen te doen. En u ook straks nog kunt wonen zoals u wilt.  Hoe beter uw beeld is van de toekomst van u en uw gezin, des te beter kunnen wij de hypotheek hierop afstemmen. Immers, een hypotheek loopt al snel 20 tot 30 jaar! En in die periode kan heel wat veranderen. In ons advies houden wij hier rekening mee. Ook bekijken wij of uw hypotheek betaalbaar blijft bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering. Bij Van der Aa vinden wij het belangrijk om verder te kijken dan alleen de rente zodat u (financieel) onbezorgd en comfortabel kunt wonen, en blijven wonen. En wat als uw situatie wijzigt gedurende de looptijd van uw hypotheek? Dan passen wij ons advies en uw hypotheek hier op aan.

Uw woonhuis en spullen zijn een kostbaar bezit. Daar mag en moet u zuinig op zijn. Uw huis en inboedel goed verzekeren tegen risico’s als brand, storm, water en diefstal is verstandig. De financiële gevolgen van een schade kunnen hoog oplopen. Van der Aa Financiële Adviseurs heeft een uitgebreid pakket producten waaruit de beste combinatie voor u wordt geselecteerd. En als u schade heeft, staan wij voor u klaar en helpen u uit de brand. Liefst snel en efficiënt, zodat u door kunt.

Woonhuisverzekering

Een huis kan op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een opstalverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van dit soort gebeurtenissen. Wanneer u voor een koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een woonhuisverzekering af te sluiten. Een woonhuisverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van het huis afgesloten. Over het algemeen dekt een woonhuisverzekering schade aan het huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie. Glas is vaak standaard meeverzekerd.

Inboedelverzekering +

Met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen in en om uw huis die niet ‘aard- en nagelvast’ zitten. Dus alles wat u mee kunt nemen uit uw huis zonder dat u iets kapot hoeft te maken. Denk aan sieraden, televisies, kleding, fietsen en meubels die tot uw huishouding behoren. Deze spullen worden ook wel inboedel genoemd.

Vaak heeft is de waarde van uw inboedel hoger dan u verwacht. En kunt u voor aanzienlijke kosten komen te staan bij een onverhoopte inbraak, brand of waterschade. Een inboedelverzekering biedt hier dekking tegen.

Heeft u een huurwoning en installeert u een nieuwe keuken of vervangt u de badkamer? Dan kunt u deze zaken ook meeverzekeren onder het begrip huurdersbelang. Onder huurdersbelang vallen alle veranderingen, verbeteringen en uitbreidingen die u aan de huurwoning heeft aangebracht. Denk bijvoorbeeld ook aan een cv-installatie, een nieuw toilet, een parketvloer, betimmeringen, een terreinafscheiding of een schuurtje.

De inboedelverzekering kan ook worden uitgebreid met een glasverzekering.

En heeft u veel kunst, sieraden of andere waardevolle spullen in huis? Dan kunt u deze aanvullend verzekeren op uw inboedelverzekering of een afzonderlijke  kostbaarheden- en sieradenverzekering afsluiten met een uitgebreidere dekking, ook buitenshuis.

 

 
 

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees verder...
 

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Lees verder...
&nbps;