Geld maakt niet gelukkig, maar maakt het leven wel gemakkelijker. Van der Aa helpt de financiële geldstromen zo te beheren en de risico’s van het leven in te dekken, zodat u prettig kunt leven. Zonder zorgen, vandaag, morgen en in de toekomst. U kunt bij ons terecht voor zorgverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouw, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstand.

Van zorgverzekeringen tot vermogensopbouw. Van der Aa helpt met de juiste keuzes.


Een prettig leven leiden is voor iedereen anders en dus heel persoonlijk. Van der Aa Financieel Adviseurs helpt u graag met het invullen van uw leven, zoals u dat prettig vindt. Daarom bieden wij een aantal producten die u helpen uw leven in te richten zoals u dat wilt.

Een heel belangrijk aspect is de gezondheid, van u en van uw gezin. Daar doet u natuurlijk alles voor, maar we worden allemaal wel eens ziek, krijgen een blessure of worden zwanger. Hoe bent u dan verzekerd? Wat is in uw situatie de beste zorgverzekering? We helpen graag de juiste keuze te maken.

Het leven zit vol risico’s, dat maakt het ook leuk en spannend. Sommige risico’s wilt u graag wel goed afgedekt hebben. Daarom kunt u bij Van der Aa ook aansprakelijkheidsverzekeringen afsluiten.

Ook na uw werkzame leven wilt u prettig kunnen leven. Kunnen genieten van de welverdiende rust. Wat extra geld is dan nooit weg. Van der Aa heeft een groot aantal producten die ervoor zorgen dat u voldoende vermogen opbouwt om prettig te kunnen leven. De financieel planners van Van der Aa begeleiden u om de juiste keuzes te maken.

U moet ook rekening houden met het feit dat u niet het eeuwige leven heeft. Dat er een risico is dat u eerder sterft dan u zou willen. Van der Aa helpt u bij het afdekken van mogelijke financiële gevolgen voor uw dierbaren.

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden bij Van der Aa Financieel Adviseurs.

Aansprakelijkheid

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u onbedoeld spullen van een ander beschadigt of dat iemand door uw schuld gewond raakt. In dat geval kunt u ervan uitgaan dat u hiervoor meestal aansprakelijk bent. Een schadeclaim kan hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u en uw gezin voor deze schades. Huisdieren en logés zijn ook meeverzekerd. Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn niet duur, maar wel o zo belangrijk. Voor een klein bedrag dekt u deze risico’s voor uw gezin af.

 

Zorgverzekeringen

Er zijn tegenwoordig zoveel zorgverzekeringen, dat u door de bomen het bos waarschijnlijk niet meer ziet. Welke zorgverzekering voor uw specifiek situatie het meest geschikt en voordelig is, vraagt om expertise die wij bij Van der Aa bieden. In onze optiek is maatwerk advies nodig en kan het zelf kiezen met bijvoorbeeld de hulp van een online kiezer snel leiden tot niet de ideale keuze. Goedkoop kan zomaar leiden tot duurkoop. Vraag onze adviseurs om een vrijblijvend advies en ontdek onze expertise bij de keuze van de ideale zorgverzekering voor u.

 

Overlijden

Praten over sterven doet niemand graag, maar u wilt wel uw dierbaren goed achterlaten? Als u komt te overlijden, dan is het voor de familie al erg genoeg. U wilt toch niet dat ze ook nog (geld) zorgen hebben. Dan is het verstandig om een aantal mogelijkheden te overwegen.

Uitvaartverzekering

Hiermee dekt u de kosten voor de crematie of begrafenis (gedeeltelijk) af. Er zijn vele uitvaartverzekeringen waaruit je kunt kiezen.

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering beschermt u uw gezin tegen de financiële risico’s bij een overlijden. Deze verzekering keert het verzekerd bedrag uit wanneer u onverwacht en eerder overlijdt dan het einde van de verzekering. Er zijn verschillende vormen; gelijkblijvende en dalende (lineair of annuïtair) overlijdensrisicoverzekeringen. Ze kunnen gekoppeld worden aan uw hypotheek of als losse verzekering worden afgesloten.

Informeer bij de specialisten van Van der Aa naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.

Vermogensopbouw

Het prettige leven wilt u natuurlijk voortzetten als u met pensioen gaat. Heeft u wel eens uitgerekend wat de studie van uw kinderen kost? Of wat uw inkomen is na de AOW-gerechtigde leeftijd? Doe dat op tijd, samen met de financieel planners van Van der Aa. Want, als u op tijd begint, zijn er tal van mogelijkheden om te zorgen dat u net zo prettig kunt leven op het moment dat uw kinderen gaan studeren en/of na uw AOW-gerechtigde leeftijd als ervoor. We noemen hier een aantal mogelijkheden voor vermogensopbouw.

Levensverzekering (box 3 en box 1)

De levensverzekering keert een vast bedrag uit aan het einde van de verzekering. Wanneer u deze afsluit bepaalt u welk bedrag u wilt laten uitkeren en de premie wordt daarop afgestemd. Ook bepaalt u zelf de einddatum.

Beleggingsrekening (box 3 en box 1)

Dit is ook een product om vermogen op te bouwen, maar het uit te keren bedrag staat hier niet vast en wordt bepaald aan de hand van de waarde van de beleggingen op einddatum. Samen met u bepalen wij aan de hand van uw risicoprofiel en het gewenst doelvermogen welk bedrag wordt ingelegd. Dit is natuurlijk risicovoller dan de levensverzekering.

Spaarrekening (box 3 en box 1)

Met een spaarrekening kunt u ook vermogen opbouwen. De rentes zijn op dit moment laag; ook het risico van deze vorm van opbouw is laag. Ook hier bepalen wij samen met u aan de hand van het gewenst doelvermogen en de gemiddelde rentestand welk bedrag wordt ingelegd.

De specialisten van Van der Aa leggen u graag uit hoe u het beste uw prettige leven kunt voortzetten als u met pensioen bent. Maak een afspraak.

 

Rechtsbijstand

U kunt in allerlei situaties met anderen in een juridisch conflict komen. Op uw werk, in het verkeer, op vakantie, met uw buren of gewoon omdat u burger ten opzichte van de overheid bent. In uw recht staan wil niet zeggen dat u altijd uw recht krijgt. Een advocaat inschakelen is vaak een dure aangelegenheid. Een rechtsbijstandsverzekering is dan een betaalbaar alternatief.

Een rechtsbijstandsverzekering is opgebouwd uit diverse (keuze) modules:

  • Consument & Wonen
  • Verkeer
  • Werk & Inkomen
  • Belasting, Vermogen & Mediation bij echtscheiding

Vraag onze adviseurs om een vrijblijvend advies en ontdek onze expertise bij de keuze van de ideale rechtsbijstandsverzekering voor u.

 

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees verder...
 

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Lees verder...
&nbps;