Mobiliteit geeft vrijheid. Maar er liggen ook risico’s op de loer. Risico’s die wij graag goed voor u afdekken, tegen aantrekkelijke kosten. Bijvoorbeeld met onze autoverzekeringen, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding goed in de gaten houden. Maar mobiliteit gaat verder. De wereld is kleiner geworden, we reizen meer en gaan verder weg. Ook hiervoor hebben wij de juiste verzekeringen. Met Van der Aa Financieel Adviseurs bent u altijd zorgeloos onderweg!

Autoverzekeringen en meer


Als u onderweg bent lopen u en uw gezin de grootste risico’s. Daarom besteden wij bij Van der Aa Financieel Adviseurs hier veel aandacht aan. Van autoverzekeringen tot aan (zeil)bootverzekeringen, van reis- tot verkeersrechtbijstandsverzekeringen. Wij doen er alles aan om zorgeloos onderweg te kunnen.

Tegenwoordig hebben gezinnen veel vervoermiddelen. Niet alleen de auto en fiets, maar ook brommers/scooters of motoren. Of een camper / caravan en misschien wel een boot. Voor al deze vervoermiddelen hebben we diverse verzekeringen om u zo goed mogelijk in te dekken tegen de risico’s. En als u op reis gaat, denk dan aan een reis- en annuleringsverzekering, eenmalig of doorlopend. Wij adviseren u graag om de juiste keuze te maken.

Auto/motor/scooter/fiets

Bij Van der Aa sluiten wij heel wat autoverzekeringen af. Het is ook ons belangrijkste vervoermiddel. U kunt verschillende verzekeringen afsluiten, van WA (wettelijke aansprakelijkheid) tot volledig casco verzekering, waarbij ook de eigen auto verzekerd is tegen schades en/of diefstal. Wat in uw situatie de beste keuze is hangt af van het voertuig en de wens om wel of geen risico te lopen. Wij lichten graag de verschillende mogelijkheden van autoverzekeringen toe en geven u het beste advies in uw situatie.

Wat voor de autoverzekering geldt, geldt ook voor uw andere voertuigen zoals motor, bromfiets, scooter of (elektrische) fiets.

Caravan en camper

Een caravan/camper kan op veel manieren beschadigen. Kortsluiting heeft brand veroorzaakt. Hagel heeft het dak beschadigd. Of vandalen hebben de ruiten ingetikt. Met de caravanverzekering kunt u schade door dit soort gebeurtenissen verzekeren. Er is keuze tussen verschillende dekkingen. Over het algemeen dekt een caravanverzekering schade aan uw caravan veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, hagel, vandalisme of diefstal. De caravan zelf is dus verzekerd. Maar ook spullen in, aan en op de caravan, zoals inboedel, de voortent en luifel. Bij een camper is vanzelfsprekend ook het WA-risico afgedekt.

 

Verkeersrechtbijstand

Stel, u heeft een aanrijding gehad. U bent het niet eens met de tegenpartij over de schuldvraag en heeft hiervoor juridische hulp nodig. De rechtsbijstandverzekering in het verkeer is een specifieke rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering helpt bij juridische problemen na bijvoorbeeld een aanrijding en verhaalt de schade indien u zelf geen schuld heeft en uw motorrijtuig niet volledig casco is verzekerd.
Ook kunt u een rechtsbijstandsverzekering afsluiten voor materiële en letselschade van verzekerden in andere motorrijtuigen, in het openbaar vervoer, op de fiets en als voetganger.

Reis en annulering

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met de reis- en annuleringsverzekering bent u verzekerd voor schade die u en uw gezin tijdens de reis kunnen oplopen. Hierbij kunt u denken aan diefstal van bagage, onverwacht in een ziekenhuis belanden en een ongeval. Dit kan u vakantie goed verpesten, en daarnaast hoge kosten met zich meebrengen. Daarom is het van belang uw reis goed te verzekeren.

Iedereen neemt op reis spullen mee. Daarom is naast de basisdekking bagage vaak standaard verzekerd. Verdere aandachtspunten bij een reisverzekering zijn medische kosten, hulpverlening en vervoer, ongevallen, wintersport en onderwatersport, eventueel zaakwaarnemer(s) en annulering. Deze aanvullende dekkingen stemmen wij samen met u af op uw persoonlijke situatie en wensen.

Extra dekking voor medische kosten

In veel landen is een medische behandeling veel duurder dan in Nederland. Raakt u gewond of wordt u ziek op reis? Dan vergoedt de basis zorgverzekering de kosten tot het bedrag dat de behandeling in Nederland zou kosten. Het bedrag boven deze kosten kan dan worden vergoed door een aanvullende zorgverzekering of de reisverzekering als u een aanvullende dekking voor medische kosten heet afgesloten.

Extra dekking voor hulpverlening en vervoer

Op weg naar uw vakantiebestemming kunnen er situaties ontstaan die uw vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. Uw auto of de bestuurder kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heeft u recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

Annuleringskosten

Kunt u door een bepaalde (gedekte) gebeurtenis niet op reis,  dan zorgt de verzekeraar ervoor dat u de kosten van de annulering van de reis terugkrijgt. De meeste annuleringsverzekeringen vergoeden ook de annuleringskosten als u de reis tussentijds moet afbreken. Bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek is geworden of overleden is. U krijgt dan de reissom terug, of een deel hiervan.

 

Bootverzekering

Alle zorgen letterlijk laten varen. Daar zijn wij goed in in Nederland. Wij houden van watersport en velen van ons hebben een vaartuig. Belangrijk om uw (zeil)boot of sloep goed te verzekeren zodat u ook echt zonder zorgen het water op kunt.

U kunt uw zeilboot, speedboot, jacht of sloep naast een WA dekking ook verzekeren tegen brand, diefstal en meer waarbij weersomstandigheden, aanvaringen en inboedel ook zijn gedekt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk uw boottrailer, buitenboordmotor, nautische apparatuur en rubberboot mee te verzekeren.

Informeer naar deze specifieke verzekering bij een van onze adviseurs.

 

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees verder...
 

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Lees verder...
&nbps;