Risicobeheer voor ondernemers is belangrijk. Ondernemen is risico nemen, maar goede ondernemers weten hun risico’s zo te beperken dat de continuïteit van de onderneming niet in gevaar komt bij een calamiteit. Van der Aa biedt een groot aantal bedrijfsverzekeringen aan om de risico’s die de onderneming zelf niet kan en/of wil dragen af te dekken. Voor het MKB én voor zzp-ers in de regio Oss en Den Bosch.

Risicobeheer & bedrijfsverzekeringen


Natuurlijk kunt u bij Van der Aa diverse afzonderlijke verzekeringen afsluiten. Maar liever brengen wij alle risico’s van de onderneming én ondernemer in kaart en maken we een totaalplaatje. Zodat wij een afweging kunnen maken op totaalniveau tussen het afdekken van risico’s en de kosten. Dit noemen we risicobeheer. Welke risico’s moet u afdekken en welke kunt u afdekken? Onze specialisten hebben ruime ervaring met het risicobeheer van mkb-ondernemingen en zzp-ers. Zo geven wij altijd een advies op maat.

Wij maken het onderscheid tussen de onderneming en de ondernemer. Wij brengen de risico’s in kaart die de onderneming loopt en geven advies hoe deze af te dekken zijn met diverse bedrijfsverzekeringen. Voor de ondernemer denken wij niet alleen in risico’s maar ook in het financiële toekomstplaatje van de ondernemer. Financieel plannen voor de ondernemer.

Heeft u ook medewerkers in dienst? Dan informeren wij u graag over onze mogelijkheden voor (collectieve) pensioen- en inkomensaanvullingsverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en ongevallenverzekeringen.

Risico’s en wensen veranderen gedurende de ontwikkeling van uw onderneming. Ze zijn afhankelijk van uw specifieke situatie op een bepaald moment. Dit is inzichtelijk gemaakt in onderstaande illustratie. Klik op de illustratie om deze te vergroten.

&nbps;
 

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees verder...
 

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Lees verder...
&nbps;